Kategóriák

Vásárlási feltétel

Vásárlási feltételek !

Az alábbi dokumentum a MEPOKER Kft. által üzemeltetett Webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.

Az E-mailban leadott megrendelésekre is az itt szereplő vásárlási feltételek vonatkoznak.

Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

A megrendelés olyan szerződésnek minősül, mintha írásban egyeztek volna meg a felek!

A web áruházban minimális rendelési érték : 5000,-Ft

Általános feltételek:

A webáruházban található árak Bruttó árak a 27% áfa-t tartalmazzák.

Minden vásárlásról áfa-s számlát állítunk ki a megrendelés szerint.

A garancia levél híányában a számla jogosít a garancia érvényesitésére.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetés szerinti felhasználásból származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.

A Mepoker Kft. nem tartozik felelősséggel a mepokerkft.hu oldalain külső behatolás által okozott károkért, illetve bármilyen a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért.

Számítógépes vírus, illetve rendszerhibából keletkezett károkért.

Az oldalakon található termékek és márkanevek, logók, nemzetközi jelölések, termékképek és borítók a jogos tulajdonosuké, oldalainkon kizárólag információnyújtás céljából szerepelnek. Minden egyéb grafika, elrendezés vagy szöveges tartalom joga azonban a weblap tulajdonosáé, azok bárminemű felhasználása, duplikálása, beágyazása csak a MepokerKft. előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Mepokerkft előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Az eladó fenntartja magának azt a jogot, hogy kizárólag előzetes fizetés esetén, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik  nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételeket, vagy más módon kárt okoznak / okoztak az eladónak.


Az eladó nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.

Ismeretlen( rejtett ,titkos ) telefonszámról nem tudunk rendelést felvenni,illetve  tájékoztatást adni.

Szállítási feltételek :

Webáruházunkban  megvásárolt termékeket szerződött futárszolgálati parnerünk szállítja házhoz. 

Egyes nagy méretü vagy tömegü termékeknél csak Budapesti szeményes átvételel  vagy  egyedi eggyeztetés szerint tudjuk

megoldani a szállítást. Ezt a terméklapján feltüntetük.

A futárszolgálat a csomagot 2-6 munkanapon belül kézbesíti.

Kivétel ez alól a készleten nem lévő  illetve lévő illetve speciális megrendelések.

Amennyiben kiszállítás időpontja várhatóan 5 munkanapot meghaladja a  erről a vevőt megrendelés a után tájékoztatjuk.

A kiszállítás előtt  minden esetben e-mailben értesítést küldünk a csomag érkezéséről.


Utánvételes csomagként.

Ebben az esetben a csomag átvételekor kell kifizetni a csomag értékét és a szállítási díjat. Ennek a díja : 990 ft
15000 ft-felett ingyenes.

Előre utalással .

Ilyenkor a vételár beérkezése utáni munkanapon adjuk fel a megrendelt termékeket.Ennek a díja : 990 ft
15000 ft-felett ingyenes.

Utalás előtt érdeklődjön a raktárkészletről és a várható szállításí időről.

Az utaláskor a közleményben kérjük feltüntetni a rendelés azonosítót.

A Mepoker Kft számlaszáma Erste Bank: 11600006-00000000-58006469

A Vásárlónak felróható sikertelen kiszállítás költségét a Vásárló tartozik viselni.

Személyes átvétel.

A személyes (telephelyi) átvétel előtt mindenképpen szükséges a terméket online a webshopunkban megrendelni,és az átvételi időpontot egyeztetni.

A kiszállítást futárszolgálat végzi munkaidőben munkanapokon.

Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!Az akciók a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek.

Vásárlói adatok kezelése:

A megrendelés elküldésével a megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, valamint azt is, hogy a személyes adatait kizárólag a Mepokerkft. ismerheti meg. Önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárul ahhoz, hogy a fent meghatározott személyes adatai kezelésével és felhasználásával a Mepokerkft közvetlen megkeresés módszerével, tájékoztetást  küldjön. Kijelenti, hogy tájékoztatást kapott jogairól, miszerint a 3950 Sárospatak Áchim a 6 címen, valamint a Mepoker. ügyfélszolgálati e-mail címén bármikor tájékoztatást kérhet adatainak kezeléséről és kérheti azok helyesbítését, illetve törlését, valamint tudomásul veszi, hogy a fenti hozzájáruló nyilatkozat bármikor indoklás és korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonható.

17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet értelmében, amely a távollevők között kötött szerződésekről szól, az alábbiakról tájékoztatjuk látogatóinkat:

1. Cégadatok: Cég neve:

Mepokerkft Cégjegyzékszám: 05-09-024525 Adószám: 24065261-2-05. Iroda:3950 Sárospatak Áchim a 6. Telefon: 06704225032 E-mail:mepokerkft@gmail.com. Web oldal: Mepokerkft.hu

2. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

 Az oldalakon látható termékek képe mellett jelenik meg a termékinformáció. Ennek hiánya esetén bővebb információt elérhetőségeinken kérhet. A feltüntetett árak kizárolag internetes megrendelés esetén érvényesek.

3. Az ajánlati kötöttség idejéről:

Honlapunkon keresztül megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát.

Megrendelése csak akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!

Az áru átvétele:3950 Sárospatak Áchim a 6.területén személyes átvételi lehetőséget biztosítunk, ennek részleteiről, érdeklődjön elérhetőségeinken. Egyéb településre futárszolgálat útján tudjuk a megrendelt árut eljuttatni, melynek költségei a megrendelőt vagy az eladót terhelik.(A szállítási feltételek szerint)

A megrendelt termékek  szállítási idejéről külön e-mailt küldünk.

4. Elállás jog:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/.2014 (II.26) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztónak minősülő vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított  14  naptári napon  belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az árut átveszi.  Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.
A fogyasztói körbe nem tartoznak bele a gazdasági társaságok és más jogi személyek, vagyis ha valaki cég nevében eljárva vásárol valamit az interneten, nem illeti meg az elállási jog.Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. Ilyen esetek az alábbiak: Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

A terméket olyan állapotban juttassa vissza hozzánk, ahogyan átvette.
Vigyázzon rá, hogy a csomagolási elemek és a tartozékok se sérüljenek.
A visszaérkezést követően ellenőrizzük a termék, a tartozékok és a csomagolás állapotát és ha mindent rendben találtunk kérése szerint visszatérítjük az árát.

Az elállás a következőkre nem vonatkozik:
Nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre
Személyhez kötött, egyedi megrendelésekre.
Bármilyen értékcsökkenést okozó használatba vételre.
A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállaptásához szükséges beüzemelésen túli értékcsökkenésért Ön  felel, az a vételárból levonható, vagy az elállási igény megtagadható.


Elállási jog gyakorlásának menete:Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni  a postára adás dátumát.A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A termék visszaérkezését követő 14 napon belül Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a  termék vételárát.

 

Elálási jog gyakorlásához kitőltendő nyilatkozat.A fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.

5. Garanciális feltételek :

Termékekre a magyar törvények szerinti garancia vonatkozik. A garancia nem terjed ki a termékek szállítására illetve a kiszállási költségre. Ez az időtartam a vásárlás napjától számított legalább 12 hónap. A garancia csak a termék számlájával, tartozékaival, együtt érvényesíthető. Termék garancia időn belüli meghibásodása esetén gyártói szervizbe küldjük. Ha a termék, a garanciális illetve egyéb feltételeknek megfelelt és javitható  ingyenesen visszajuttatjuk Önhöz . Amennyiben nem javítható és rendelkezésre áll cseredarab kicseréljük, ha nincs cseredarab megeggyezés szerint levásárolhatja az árát vagy vísszautaljuk a vételárat Ön által megadott számlára. A hibás terméket közvetlenül is eljutathatja a garancia jegyen szereplő gyári szervizbe.A MEPOKERKFT.hu oldalain található bármely árucikkre az adott terméket beszállító  cég vállalja a garanciát.

Fontos, hogy a termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

 

6.Szavatossági feltételek :

A MEPOKERKFT.hu oldalain található bármely árucikkre az adott terméket beszállító  cég vállalja a szavatosságot.

 

7. Három napos cseregarancia :

Ha az átvétel módja házhozszállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő három naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket haladéktalanul kicseréljük. A cseredarabot postán juttatjuk el a megadott szállítási címre.(A hibás termék beérkezését kővetően.)

A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik. A hibás terméket eredeti csomagolásában, dobozával együtt kérjük visszajuttatni (3950 Sárospatak Áchim a 6. ).Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

8. A garancia nem érvényesíthető amennyiben:

- a terméken égés, törés, repedés, vagy egyéb fizikai, nem rendeltetésszerű használatból származó sérülés látható

-A garanciális vagy Szavatossági idő lejárt.

9. Cseregarancia:

 Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

11. Minőségmegőrzésí idő:

szilikonok / purhabok

Ez az időtartam a Terméken található, ha ez az idő 3 hónapnál rövidebb akkor a szállítás előtt a vevőt megkérdezzük hogy azzal a szavatossági idővel kéri-e a terméket.

10. Fogyasztóvédelemmel és jótállással kapcsolatos szervezetek:

 - Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget - ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET - KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.

11. Idevonatkozó törvények, rendeletek és egyéb jogszabályok:

- 1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről Az Ön által vásárolt termékre, termékekre a fentieken kívül a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (a PTK), az 1993. évi X. törvény, az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet, 119/1995. (IX. 29.) MT rendeletek előírásai vonatkoznak.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó kormányrendelet szövegét itt olvashatja: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről.

 

Megrendelés leadásakor jelen szerződési feltételeket a megrendelő (vevő) megértette és elfogadta!

 

A tárhelyszolgáltató :Dotroll kft Budapest Expo tér 5-7 1101

Amennyiben egy termék db ára  ( nem megrendelés ) meghaladja az 500000 Ft ot akkor mivel a GLS max 500000 utánvétet kezel egy csomagra ilyen esetben kérhetünk előreutalást a vásárlóval történt előzetes egyeztetés szerint .

Keresés
Keresés:
Email küldés
Email küldés
 
PVC tófólia környezetbarát megoldás a kerti tavak építéséhez kerti tó és szökőkút szivattyúk látványos és praktikus eszközök a tavak levegőzetéséhez kerti tó világítás és víz alatti világítás látványos és izgalmas az éjszakai tó megfigyeléséhez csobogók és vízköpők a hangulatos kertek megteremtéséhez árnyékolók és térelválasztók belátás korlátozáshoz és terek elválasztásához napvitorlák a nap elleni védekezéshez kerti dekorációk rózsakapuk, függőkosarak, teraszok pergolák zöldebbé tételéhez solár termékek, hogy a napot hasznossá téve díszítsük a környezetünket.

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt