Kategóriák
BioOxydator 1000ml - szerves fenékiszap lebontó

BioOxydator 1000ml - szerves fenékiszap lebontó

Bio-Oxydator 1000ml

  • Hatása: szétoszlatja a szerves fenékiszapot, illetve megakadályozza annak képződését.
  • Termékleírás: A tóba hulló falevelek, vízinövény részecskék és halürülék/haltápmaradékok egyre jobban telítik, „szennyezik” a tófeneket. Amennyiben ez szegényes oxigéncserével is párosul, akkor ez a tófenékre ülepedett „szennyezett réteg” elsavanyodásával ill. az organikus hulladék bakteriális felszaporodásával is együtt jár. Mindez igen kedvezőtlen tóvíz-állapothoz vezet, éspedig a vízinövények fejlődése leáll és beindul az intenzív alga képződés!
  • A BIO-OXYDATOR alkotóelemei háromféle kedvező hatást fejtenek ki:
  • A termék PH-értéket szabályozó szemcséi akadályozzák meg a tófenéken összegyűlő iszap elsavanyosodását,
  • A termék natúr-mészkő adaléka lassan oldódik fel a tóvízben és így biztosítja a megfelelő vízkeménységet a tófenék környezetében.
  • A termékbe adagolt (mélyhűtve szárított) mikroorganizmusok a vízzel érintkezve azonnal hozzákezdenek a fenékre ülepedett hulladékok bakteriális átalakításához. Használati utasítás:A tó-alapterület szerinti m2-ként 4-5 evőkanál BIO-OXYDATOR-t a tóvíz felszínén egyenletesen szétszórni. 14 nap múlva ezt megismételni. Egy kanna BIO-OXYDATOR maximálisan 10 m2 tófenék-alapterületű tó (kétszeri) kezeléséhez elegendő.
Bruttó ár: 3.935 Ft

További képek:


 

122148
Keresés
Keresés:
Email küldés
Email küldés
 
PVC tófólia környezetbarát megoldás a kerti tavak építéséhez kerti tó és szökőkút szivattyúk látványos és praktikus eszközök a tavak levegőzetéséhez kerti tó világítás és víz alatti világítás látványos és izgalmas az éjszakai tó megfigyeléséhez csobogók és vízköpők a hangulatos kertek megteremtéséhez árnyékolók és térelválasztók belátás korlátozáshoz és terek elválasztásához napvitorlák a nap elleni védekezéshez kerti dekorációk rózsakapuk, függőkosarak, teraszok pergolák zöldebbé tételéhez solár termékek, hogy a napot hasznossá téve díszítsük a környezetünket.

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt