Kategóriák
Poliuretán díszléc oldalfalra Harmony M 131

Poliuretán díszléc oldalfalra Harmony M 131

Az ár 1 db 2m hosszú termékre vonatkozik .

Készletről 2-3 nap amennyiben nincsen készleten rendelésre 3-6 hét.

A 2 m-es termékek szállítását egyedi megállapodás szerint illetve egyes esetekben csak előre utalással tudjuk megoldani.

( Ez nem az esetleges szálítási dijra hanem a szállítás módjára vonatkozik)

Bruttó ár: 8.600 Ft

További képek:


Poliuretán díszlécek kiváló minőségűek, erősebb anyagból készülnek, ennek köszönhetően kevésbé sérülékenyek, mint a polisztirol alapanyagú termékek. Gyorsan és egyszerűen elhelyezhetőek, akár saját kezűleg is. Sima, egyenletes felületük azonnal festhető a kívánt színre, oldószermentes festékkel. Ellenáll a nedvességnek ,tipustól függően  kültérre és beltérre egyaránt beépíthetőek, erős, könnyű és rugalmas anyagának köszönhetően hosszú ideig tartós lesz.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Katalógus DecoWood

Katalógus GrandDecor

Katalógus HARMONY

Katalógus PrestigeDecor

Katalógus PrestigeLed

Gyártói honlap

Keresés
Keresés:
Email küldés
Email küldés
 
PVC tófólia környezetbarát megoldás a kerti tavak építéséhez kerti tó és szökőkút szivattyúk látványos és praktikus eszközök a tavak levegőzetéséhez kerti tó világítás és víz alatti világítás látványos és izgalmas az éjszakai tó megfigyeléséhez csobogók és vízköpők a hangulatos kertek megteremtéséhez árnyékolók és térelválasztók belátás korlátozáshoz és terek elválasztásához napvitorlák a nap elleni védekezéshez kerti dekorációk rózsakapuk, függőkosarak, teraszok pergolák zöldebbé tételéhez solár termékek, hogy a napot hasznossá téve díszítsük a környezetünket.

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt