Bejelentkezés
e-mail:
jelszó:
Regisztrációhoz kattints ide!
Kategóriák
Árnyékoló háló Browntex 160 1x10m 90% Barna (28591)

Árnyékoló háló Browntex 160 1x10m 90% Barna (28591)


Barna

Árnyékoló hálók:       
A már meglévő kerítésre rögzíthető háló, amely a kerítésen történő átlátást nagymértékben csökkenti.   

           
Alkalmazás:       
Az árnyékoló háló kiválóan alkalmazható lakóterületek, telkek, teraszok, játszóterek, kertek, sportpályák és építési területek elkerítésére, határolására.

Speciális szövése miatt átereszti a levegőt így a szél nem feszíti meg a hálót és az árnyékolt terület légmozgását sem akadályozza..               

Alapanyag:       
Uv stabilizátorok hozzáadásával, speciális szövési technológiával készülő háló, amely alapanyag szerkezetéből adódóan nagymértékben ellen áll a nap anyagkárosító hatásának               
Függőlegesen, kerítésszerűen kihelyezve belátás korlátozására, ill. vízszintesen árnyékoló jelleggel. Az árnyékoló háló felszerelése, vágása és méretre szabása egyszerű, vágás után sem bomlik.

Bruttó ár: 4.690 Ft

További képek:

Árnyékoló háló Browntex 160 1x10m 90% Barna (28591)Árnyékoló háló Browntex 160 1x10m 90% Barna (28591)

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

gyorskötöző

 

Kosár
 
Keresés
Keresés:
Email küldés
Email küldés
 
PVC tófólia környezetbarát megoldás a kerti tavak építéséhez kerti tó és szökőkút szivattyúk látványos és praktikus eszközök a tavak levegőzetéséhez kerti tó világítás és víz alatti világítás látványos és izgalmas az éjszakai tó megfigyeléséhez csobogók és vízköpők a hangulatos kertek megteremtéséhez árnyékolók és térelválasztók belátás korlátozáshoz és terek elválasztásához napvitorlák a nap elleni védekezéshez kerti dekorációk rózsakapuk, függőkosarak, teraszok pergolák zöldebbé tételéhez solár termékek, hogy a napot hasznossá téve díszítsük a környezetünket.

© 2012 Mepoker Kft.
Webáruház készítés, honlapkészítés - Reláció96 Bt